| E-mail
___KERESZTYÉN TŰZOLTÓK BARÁTI KÖRE___ ___KERESZTYÉN TŰZOLTÓK BARÁTI KÖRE___ "Mert a mi Istenünk emésztő tűz!" Zsidók 12:29  
 
2012 a világvége?
Gyorslinkek
   
Szavazz!
Hasznosnak tartod a honlapot?
    igen, hiánypótló
    csak a hívőknek
    csak a tűzoltóknak
    felejthető
    haszontalan
 
Aktuális
   
 

Katasztrófák!?

Ismét történt egy katasztrófa Magyarországon, Veszprém megyében. Sajnos áldozatot is követelt. Ez megint csak véletlen?

Lehetünk-e nyugodtak a kényelmesen berendezett otthonunkban, ahol a világot néhány kattintással és egy kis áramfelvétellel elérhetjük? Vagy be kellene zárkóznunk félelemtől reszketve, elszigetelve a világtól?

A biblia beszél arról, hogy az utolsó időkben lesznek különböző katasztrófák, amelyek származnak emberi tényezők miatt is, de származnak majd természeti erők megnyilvánulása miatt is.

„Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről, meglássátok, hogy meg ne rémüljetek, mert mindezeknek meg kell lenniük. De még ez nem itt a vég. Mert nemzet támad nemzet ellen és ország ország ellen, és lesznek éhségek és döghalálok és földindulások minden felé”

Máté Evangéliuma 24: 6-7.

Vajon komolyan kell vennünk ezeket a sorokat?

Azt gondolom, hogy igen. Éppen ezért nem mindegy, hogy hogyan éljük a mindennapjainkat. Lehetünk szegények vagy gazdagok, lehetünk áldozatok vagy károkozók, lehetünk betegek vagy egészségesek, lehetünk Isten félők vagy Isten tagadók, de a biblia sorai mindannyinkra érvényesek, vagy NEM?

Te mit gondolsz?

Ha van véleményed, szólj hozzá a fórumon!

 

Csaba

 
     
 
___KERESZTYÉN TŰZOLTÓK BARÁTI KÖRE___ "Mert a mi Istenünk emésztő tűz!" Zsidók 12:29| Kezdőoldal | Kedvencek közé powered by